torsdag 31 januari 2013





I'll be dancing in the dark


One day


Hejhej alla glada! 
Idag var en skön dag! Jag sov bra och drömde hela natten, och jag vaknade inte förrän tolv! Sen städade jag huset och tvättade lite, tänkte att jag skulle vara lite snäll mot mor min. Sen var på på Sound Of Music som var riktigt bra! 
Nu är jag hemma, har fixat mig och ska krypa ner i sängen och kika på någon film! Sov sött alla fina!
Godnatt.



onsdag 30 januari 2013

I love you girl




Älskade vän. 
Du är mitt solsken. Vad vore jag utan dig?
Ingenting.
Jag älskar dig.
Du och jag. För alltid. <3

Love is not something you can buy


Godnatt alla fina!
Nu är det dags för mig att krypa till kojs och sova lite. Trött? Skapligt. 

Efter skolan drog jag och Noshin till gymmet. Idag körde vi för första gången styrke-passet som instruktören ordnade åt oss. Och jobbig var det, träningsvärken har redan börjat sätta in. 

Imorgon och på fredag är det utvecklingssamtals-dagar, så jag är ledig! Ska sova ut ordentligt, sen ta ett bad eller nåt och sen på kvällen ska jag på Sound Of Music med mamma! MYS! 
Nej nu ska jag sova. Hörs imorgon! 

Natti natti, dröm sött.


Mina älskade vänner. Vet inte vad jag skulle göra utan er.
Tack för att ni finns. <3

It's your fault and you know it.





tisdag 29 januari 2013

Tisdag is the shit


Halloj alla där ute! 
Här sitter en trött tjej på andra sidan skärmen. Idag har jag varit i skolan som vanligt, skönt med endast två lektioner. Efter skolan stannade jag och Paulina i musiksalen och sjöng! Så grymt kul det var att sjunga, hade nästan glömt hur kul jag faktiskt tycker det är! Jag menar visst, jag går musik, men jag har bara en musiklektion i veckan denna termin och då gör vi ALDRIG något jag faktiskt vill göra, bara som alla andra vill. *SUCK*

Anyway, sen drog vi till stan och kikade lite, skrattade, pratade och hade det skoj. Sen drog jag hem för att nästan på en gång dra tillbaka till stan för att möta upp Boyden. Vi drog till gymmet och sprang en halvtimme. Skönt.
Nu har jag ätit, duschat och ska sova. 
Natti natti! PUSS


måndag 28 januari 2013

Jag har glömt dig en vacker dag


Something no one will ever remember.

God kväll allihopa!
Slänger iväg ett snabbt godnatt inlägg såhär på kvällskvisten. Måndagen såg ut som vilken måndag som helst i princip, skola, gymmet, hem och äta, duscha, sova. Men idag gymmade vi inte utan istället hade vi instruktion med en personlig tränare. SÅ skönt, nu har vi ett schema att följa!
Nej nu ska jag kika på The Secret Life Of The American Teenagers, sen sova. Natti natti!



söndag 27 januari 2013

Söta unge, saknar dig redan




Denna sötnos spenderade jag dagen med! Ester heter hon, och hon är min halv syssling. Snart två år och världens sötaste unge! Jag satt barnvakt i typ två timmar, vi lekte och tittade på pippi, jätte mysigt!
Nu är jag hemma, har fixat mig och ska snart sova.
Godnatt. Sov sött och dröm fina drömmar! <3

I thought you loved me

Vissa saker kommer jag ihåg så väl.
Första gången jag träffade dig är en av dem. Kommer du ihåg den dagen?
Jag var så nervös. Vi hade fixat oss i säkert en timme och båda hade stora förväntningar på kvällen. Jag visste inte vem du var, eller hur du såg ut i verkligheten. Men jag hoppades att jag skulle gilla dig.
Det gjorde jag ju, uppenbarligen.
Kommer du ihåg hur det kändes?
Att sitta i soffan, en bit ifrån varandra till en början, sen närmare och närmare. Hur vi tjafsade på skoj om en kudde? Hur du skrattade åt mig för att jag var en sån fegis? Hur du tog kudden, bara för att retas, och för att få mig att komma närmare dig?
Jag minns. Och jag minns hur jag önskade att tiden kunde stanna, bara så att jag kunde få stanna där i din famn lite längre.
Nu önskar jag att jag kunde gå tillbaka till första natten jag sov med dig. Natten då du tände ljus och tittade på mig på det sättet som ingen annan någonsin har tittat på mig. När jag somnade i din famn. Och vaknade bredvid dig.
Jag vill tillbaka. Jag saknar dig.

Fint.

Once upon a time, I believe it was a TuesdayWhen I caught your eyeAnd we caught onto something, I hold on to the nightYou looked me in the eye and told me you loved meWere you just kidding? 'Cause it seems to me

This thing is breaking down, we almost never speakI don't feel welcome anymoreBaby, what happened? Please tell me'Cause one second it was perfectNow you're halfway out the door

And I stare at the phone and he still hasn't calledAnd then you feel so low, you can't feel nothing at allAnd you flashback to when he said forever and always

lördag 26 januari 2013

Saturday night



Här har ni mig just nu! Har fixat mig och väntar gäster om en halvtimme. Världens gulligaste ungar kommer hit - mina halv sysslingar. Hoppas bara att mitt huvud tål ljudnivån, har tagit ipren men den verkar inte vara på min sida idag... 
Ska i alla fall bli mys och gott med mumsig mat, magen kurrar! 
PUSS


I still miss you. Every. Single. Day.





Resume av fredagen!

  Hej allihopa!
Igår var en rolig kväll. Först drog jag och Noshin till gymmet, och trots grym träningsvärk lyckades vi köra crosstrainern i en hel timme, plus rodmaskinen i tio minuter. 
Efter det drog jag hem, men drog tillbaka in till stan och mötte Theo och Samuel och så gick vi och åt kebab. Sen drog vi hem till Alice och satt och chillade och drack resten av kvällen. 
Under kvällens gång drog vi också ut och åkte pulka. Och smarta som vi är åkte jag och Alice ner på fel sida, och åkte rakt in i staketet. En jävla smäll blev det, jag som satt i fram fick den största smällen som dessutom drabbade mitt huvud.. Så nu har jag en stor bula och en fruktansvärd huvudvärk.. Jippi. 
Ikväll får vi främmande, så jag ska hjälpa till lite nu. Ha en fin lördagskväll. PUSS




Bästa vännen. Älskar dig. 

torsdag 24 januari 2013

Söta jag..

*Gäsp...*

BIG SMILE! 

Söt.. ;)

Här sitter jag i köket, klockan kvart över åtta en torsdagskväll sådär. Träningvärken kom mycket riktigt idag, jobbig men skönt ändå, man känner ju att det tar då! 
Nu har jag precis ätit toast till middag eftersom jag inte orkade laga något bättre eftersom det bara är jag hemma.. Gott ändå. 
Kom hem nyligen, har varit och fikat och gått på öppet hus med Hanna idag, skönt och mysigt, saknar min lilla brutta! 
Ska ta en dusch nu och sen sova. Upp tidigt imorgon igen. 
Godnatt sötizar!

Half of my heart


No reason.

Hej allihopa!
Sitter i skolan, sista lektionen - historia som jag verkligen inte tycker om. Hatar historia, det är tråkigt och jag är helt sämst på det..
Känner just nu att jag inte orkar riktigt. Inget speciellt har hänt egentligen, är bara så trött på allt antar jag. Skolan framför allt.
Blä. Vet inte varför jag skriver ens. Behöver skriva av mig, I guess. För ingen förstår. Och det suger. Verkligen.
BYE


onsdag 23 januari 2013

Love


If anyone asks, I'll tell them we both just moved on

Hej allihopa!  
Har varit hemma ett par timmar, har hunnit packa upp väskan, laga och äta middag samt plocka undan lite på rummet. Kul? Nja, inte direkt. 
Idag har jag i alla fall varit på Fyrishov och hejat på min skola, som inte vann friskolekampen, men det gick i alla fall bättre än väntat så det är ju bra! 
Sen har jag varit på gymmet med Noshin, så imorgon väntas träningsvärk. Underbart? 
Nu ska jag nog sova strax, är sjukt trött och har inget bättre för mig, så what the hell liksom? 
Sov sööött alla fina. Godnatt!

Friskolekampen @ fyrishov

Soppa a´la mig

tisdag 22 januari 2013

You and I were meant to be


I want you to know




Why did I ever doubt you? You know I would die here without you

Hej allihopa!
Tisdag eftermiddag nu då, jag sitter hemma och försöker hitta på något vettigt att göra med tiden.. Går inte särskilt bra men, haha.
Idag har det inte hänt något speciellt, skolan som vanligt, två lektioner. Tråkig dag.
Imorgon är det i alla fall friskolekampen på fyrishov, så inga vanliga lektioner på hela dagen! Friskolekampen är en tävling som hålls varje år mellan alla friskolor i Uppsala. Dom som spelar tävlar i fotboll och innebandy. Våran skola suger, ganska kul..!
Nej nu ska jag gå.  Hörs senare. Bye!




Detta hade jag på mig idag. Om någon bryr sig liksom ;)


måndag 21 januari 2013


Cause nobody wants to be the last one there


I miss you. But it's time to move on. Without you.

Hej allihop!
Idag har jag varit i skolan som vanligt, endast två lektioner på måndagar så det är skönt! Hade estetiskt kommunikation, åh så roligt! Jodå, det är faktiskt ganska kul, idag skrev vi klart manuset! Spårad film, haha.. Har faktiskt en blogg om arbetet vi har gjort där, kolla här om ni har lust! 
Har även varit på gymmet och köttat med Noshin, så nu är jag trött. Klockan är kvart i nio, och jag ska snart krypa till kojs. 
Hoppas ni har haft en bra start på veckan! Det har jag. 



Egopics är väl alltid kul? PUSS

söndag 20 januari 2013

Fuck relationer, nu är det jag och jag

Vet ni vad som slog mig idag? Magiskt tillfälle då jag insåg att för första gången på sju år, så vill jag inte ha ett förhållande! 
Ända sen femman då jag föll för min första crush, så har det alltid, och då menar jag Alltid, funnits en kille i mitt liv. En kille som jag har varit kär i, och inte kunnat sluta tänka på. Även om det inte alltid har blivit till ett förhållande i slutänden. 
Och nu för första gången vill jag inte ha det längre. Jag vill träna, fokusera på skolan, tänka på MIG! Det är vad jag vill just nu. 
Och vet ni vad? 
I couldn't be happier. 


Vet dock att om Du skulle höra av dig och vilja ha tillbaka mig, så skulle jag inte kunna säga nej. För sanningen är att jag inte vill ha pojkvän. 
Men jag har inte slutat vilja ha Dig. 

Trött tjej - check.

Hej allihopa!
Söndagskällen är här, klockan är halv tio och jag sitter i sängen redo för min skönhetssömn. Kan tametusan behövas efter natten. Haha.
Igår drog jag, Alice och Sofia till Björklinge vid halv elva tiden. Där träffade vi en kille som heter Emil och var med honom och hans två kompisar Axel och Anton, plus Emils syster Emelie. Love that girl, så underbar!
När alla andra somnade var klockan två ungefär, men jag sov inte en blund. Istället låg jag uppe och pratade med Emil tills åtta då jag drog hem. Har sovit sammanlagt tre timmar denna dag. Lyckat. Lagom trött.
Sov sött alla fina!

Söt. Godnatt!

lördag 19 januari 2013

Was it easy?


I hope you remember

God dag!
Lördag idag då, klockan är två och än så länge har jag ätit frukost, städat rummet, duschat och ätit lunch. Nu vet jag inte vad som väntar resten av dagen, men hoppas det blir något kul i alla fall. Behöver en rolig kväll.
Igår var jag i skolan som vanligt, sen drog jag och Noshin till gymmet. Efter det mötte jag upp Alice, så åkte vi hem och lagade paj till middag. Sen satt vi och pratade, skrattade och tjoade resten av kvällen.
Hoppas ni får en underbar lördag allihopa! Bye!


torsdag 17 januari 2013

I need a hero


Och jag har precis kommit på att det inte är du. 
Han finns. Någonstans. Just nu. 
Men det är inte du. 

I'm not ready to make nice

God kväll. Kom hem rätt tidigt idag och gjorde ingenting speciellt alls. Titta på tv som en liten slöis, haha. Drog ut på en kvällspromenad med bror min, alltid skönt att prata och så men idag var det kallt! Usch och fy, nu kan vintern få vara slut om ni frågar mig. 
Kollar på Burlesque nu innan jag ska sova, men klockan är halv elva och jag ska upp halv sju, så sova vore ju rätt smart. 
Imorse "försov" jag mig. Mådde skit, var trött och ville verkligen inte upp till matten. Så jag skippade det. The good news är att jag lyckades ta mig upp och åka till de två sista lektionerna i alla fall. 
Nej nu ska jag lägga mig! Ha de gott! KRAM



Gud så vacker jag är. Godnatt!

onsdag 16 januari 2013

16 januari

Den här dagen suger just nu.
Den började bra, förutom att jag var skit trött. Bara två lektioner, sen drog jag och Noshin till gymmet. Efter det gick vi in till stan och köpte en ny sport-bh till Noshin, sen åt vi på stan. 
Men efter det gick det utför kan man väl säga. Ska inte tråka ut er med detaljerna, men jag kommer nog inte sova något inatt om man säger så.. 
Hoppas ni har en bra dag i alla fall. Bye


All I know is I'm lost without you


tisdag 15 januari 2013

Videoblogg, garva lagom


Skummaste texten egentligen

That's cool, but if my friends ask where you are I'm gonna say: 
She went down in an airplane
Fried getting suntanned
Fell in a cement mixer full of quicksand
Help me, help me, I'm no good at goodbyes. 
She met a shark underwater. 
Fell and no one caught her. 
I return everything I ever bought her. 
Help me, help me. I'm all out of lies. 
And ways to say you died. 


måndag 14 januari 2013

I hate that your not around, and the fact you didn't call


When will my reflection show how I am inside?

Hej allihopa! 
Klockan är halv tio och det är måndag kväll, så gissa vad jag gör? JO för ovanlighetens skull ligger jag i sängen. No surprises here, no no. 
Idag har jag varit i skolan som vanligt, sen drog jag och Linn till gymmet. Kom hem vid åtta och kände mig duktig, hehe. 
Nu ska jag titta på datorn, kolla om det är något skolarbete som måste göras, sen ska jag sussa. Natti natti alla fina. 


söndag 13 januari 2013

Jag saknar dig. Jag saknar oss...







Det här är min bästa vän - Nicoline. Hon råkar även vara min kusin. Hon råkar också läsa det här. Vill ni veta mer om henne hittar ni henne här
Jag saknar dig så jävla mycket. Jag saknar oss, dem vi brukade vara. Du kanske inte tycker att något har förändrats den senaste tiden, men jag vet att det beror på att du inte vill se. Du vill inte erkänna. Men allt är annorlunda nu. Och det är så jobbigt att det gör ont i mig. För vi ska inte förändras, vi är vi.
 Vi ska vara knäppa, galna, sjuka. Men vi är inte det just nu...
Kanske är det mitt fel, för jag är så fruktansvärt avundsjuk på dig. Du har kvar den personen jag saknar varje dag. Ni ses jämt, du är viktig för honom. Och det är inte jag. Längre. 
Jag önskar bara att vi kunde gå tillbaka i tiden. För jag saknar dig.
Jag saknar oss...

Translate