onsdag 27 februari 2013


Love. Laugh. And live.

God kväll!
Jag halvligger i sängen, as trött är jag. Redan? Klockan är inte ens tio. Haha.
Jag ligger i alla fall och lyssnar på musik och pratar med Noshin och Jacob på sms. Saknar mitt hjärta Nohsin, som har opererats och inte kommer tillbaka förrän om minst en vecka.
Nu ska jag i alla fall titta på lite Vänner och sen sova. Förstår inte hur jag kan vara så trött, menmen.
Imorgon ska jag försöka mig på att träna igen, har skadat knät så kunde inte träna idag. Men ska i alla fall försöka imorgon, får myror i benen känner jag.
Godnatt allihopa! Sov sött.


tisdag 26 februari 2013

Jag vill känna tro

Nu ska jag sova! Klockan är visserligen bara halv tio, och jag behöver egentligen plugga mer, men jag mår illa, har ont i huvudet och är heeelt slut. Klaga lagom liksom? Haha. Vill bara lägga mig och decka.
Så jag gör det!
Godnatt alla sötnosar, sov gott!


I only pray you'll never leave me behind

Hej alla fina!
Jag har precis kommit hem efter en rätt kort och bra dag i skolan. Fick idag välja vad vi ska läsa nästa år, jag ska läsa psykologi! Tycker det är rätt coolt, haha.
Sen sjöng jag och Paulina på musiken, mysigt att sitta och göra en egen version av Stereo Hearts!
Nu väntar plugg, men jag mår illa och har huvudvärk, så jag ska vila lite först. Sen ska jag laga mat.. Jippi vilken lycka. 
Hoppas ni har en bra tisdag än så länge! PUSS



måndag 25 februari 2013

Godnatt alla där ute

Nu är jag trött i alla fall! Vid sex tiden fick jag ett sms av Alice, hon undrade om jag skulle med ut och springa. Ibland har det sina fördelar att ha en av sina bästa vänner bo i samma hus. Skönt var det, blev väl ca sju kilometer. Vi sprang dock inte hela tiden, haha. Körde intervallträning.
Nu har jag duschat och ätit lite yoghurt så nu ska jag sova! Trött tjej som sagt, somna bums? Ja tack!
Godnatt alla fina - dröm sött. 



NYTT

Lite nytt här på bloggen. Tyckte det kunde behöva uppdateras med lite nya bilder.
Blev ju okej i alla fall. Eller?
PUSS


Jag älskar dig

Nicoline. Om du läser det här så vill jag bara säga en sak. Förlåt. 

Jag har klandrat dig för alldeles för mycket. Vi har båda gjort saker vi inte borde ha gjort. Men du ska veta att jag saknar dig. Varje dag. Och jag hoppas att du förstår att jag aldrig menat att såra dig. 
Jag älskar dig. Du är min bästa vän. 


Jag vet att vi båda är för stolta för att erkänna att vi har fel. 
Men vi kanske kan mötas i mitten. 



Love is still love

Hej allihopa!
Här sitter jag och har det tråkigt. Jag kom precis hem och inte är det någon annan hemma heller. Idag har jag varit på en föreställning med skolan som hette "dom kallade honom inget". Grymt bra var det. Sen drog vi till subway och åt och sen vidare till skolan. Där stannade jag dock bara en timme, för sen drog jag in till stan för att träffa Jacob. Kändes lite konstigt till en början, men sen blev det bra. Skönt att träffas faktiskt. Jag tror att jag fokuserat alldeles för mycket på att vara arg för att riktigt känna att jag saknade honom. Nu känner jag det på ett annat sätt, för han är liksom fortfarande han. Killen jag blev kär i finns liksom fortfarande. Och även om han inte är min pojke längre, så saknar jag honom. Han kommer ju alltid ha en stor plats i mitt hjärta.
Hoppas alla där ute har en fin måndag! Det har jag.
PUSS


söndag 24 februari 2013

I can't forget tomorrow


Let me love you?

Hej hopp!
Klockan är snart tio och jag är redo för sängen.
Idag har jag varit och tränat, hade tänkt att springa sex km igen, men magen sa nej. Blev fem och en halv, sen gick det inte mer. För er som inte vet så har jag lite problem med min mage. Hehe. Magkatarr som kommer och går, så fort det händer minsta lilla så jag blir stressad eller deppig så dyker den upp igen. Ingen höjdare måste jag säga.
Sen har jag skrivit klart mitt svenska tal om tvångsgiftermål. Tror det blir bra. Håll tummarna!
Nu ska jag sova. Imorgon är det skola igen efter en veckas lov. Men det börjar i alla fall bra, teater istället för matte. Yaay!
Godnatt alla fina! Dröm fina drömmar så hörs vi imorgon. PUSS


lördag 23 februari 2013

No one ever said it would be so hard


Nobody said it was easy

Hej hopp alla där ute!
Dagen har jag spenderat med att fixa i mitt rum, storstäda behövs väl lite då och då? Haha, jätte mysigt att krypa bakom sängen med alla dammråttor...
Har också varit på IKEA med brodern och hans flickvän Anna, dom fick i morse för sig att dom skulle göra om i Christoffers rum, eftersom mamma och Jan har köpt ny säng tog han deras gamla. Eftersom hans rum är ganska litet så består det nu av en säng, en tv och två garderober- lol.
Sen kikade jag på melodifestivalen med la familia, gud vilka dåliga låtar det är iår, är ju inte en enda som jag verkligen gillar. Vadå skam?
Nu ska jag sova. Imorgon blir det upp tidigt för att dra till gymmet och plugga.
Hörs imorgon. Godnatt alla fina, dröm sött.


fredag 22 februari 2013

Hur dom än försöker ta oss ner på jorden


Jag minns när det var du och jag

Fredag är här och jag har absolut ingenting för mig.
Några kompisar ska spela ikväll, men jag har sådan huvudvärk att jag inte tror att jag kommer ha ork att gå på en spelning med HÖG musik. Alla andra ska dock dit, vilket minskar rätt rejält på möjligheter att göra något annat ikväll.
Familjen ska till Fyrishov och simma, men jag har träningsvärk, ont i huvudet, ont i magen och mår illa. Så jag tror att jag får skippa det den här gången.
Vet inte vad jag ska hitta på, stannar väl bara hemma.
Hoppas ni får en bra fredagskväll! Hörs senare, puss


torsdag 21 februari 2013

So this is what you meant?



I'd do just about everything for you

Tänkte bara säga godnatt till alla sötnosar där ute.
Jag sitter i sängen och lyssnar på musik, ska lägga mig och titta på One Tree Hill tills jag somnar nu.
Var som sagt på gymmet tidigare, sprang 6 kilometer, känner mig lite stolt faktiskt! Sen körde jag lite crosstrainer, och övningar för magen och sådär. På vägen hem stannade jag i stan för att hämta tjejerna och passade på att köpa ett par nya svarta byxor då mina gamla har spruckit. Lite väntat med tanke på att jag har haft dom byxorna i typ.. Två år? Haha.
Nej nu ska jag sova. Godnatt alla fina! Dröm sött


Because it's you and me.

Hejhej alla där ute!
Sitter och väntar på att Simones kompis ska komma. Dom ska till stan, och jag ska till gymmet, men mamma ville att vi skulle åka tillsammans. Dom är ju bara tolv så. 
Jag tänkte springa lite och köra lite övningar. Har ont i magen och ingen lust egentligen, men lite löpband ska jag väl klara av. 
Ha en fin torsdag! Hörs senare. PUSS



onsdag 20 februari 2013

Who needs tomorrow?

Det finns inte ord

Jag vet inte om du förstår. Om du bryr dig. 
Om du ens finns kvar. 






You don't know how lovely you are

Hej allihopa!
Har varit lite dålig på att skriva, I know, men jag skyller på att det faktiskt är lov.! Skönt är det att slippa skolan!
Än så länge har jag gjort lite skojiga grejor:
- Gymmat och sen dragit mig ut till Östhammar och träffat pappsen med familj. MYS
- Varit hos storebrodern Robin och tittat på melodifestivalen
- Bevisat för pappas fru att jag faktiskt KAN laga mat
- Varit och badat på Fyrishov med småsyskonen
- Träffat en saknad och underbar vän vid namn Sanna. SÅ himla mysigt
- Varit i Kungsberget och åkt skidor med mamma och lillasystern

Det sista gjorde jag idag, nu är jag utslagen. Haha, nejdå, men jag ligger i sängen och chillar, är lagom trött. Hoppas ni har en bra vecka än så länge! PUSS på er


torsdag 14 februari 2013

I forgot to remember to forget





Alla hjärtans dag

Glad alla hjärtans dag allihopa!
Bara för att kärleken inte är tillräckligt komplicerad ändå? Tydligen ska det finnas en egen dag som påminner alla. 
Nejdå, det där är bara mitt lonely ass som snackar. Jag älskar alla hjärtans dag egentligen. Alla är så glada, det är hjärtan överallt, man får en chans att visa alla man älskar att man faktiskt gör det. Men man kan ju inte undgå att alla som inte har någon blir deprimerande. Ganska självklart om ni frågar mig, med tanke på att den här dagen påminner en om hur ensam man faktiskt är. Forever alone typ. 
Men jag har haft en bra dag! Vaknade upp hos min bästa vän, åkte till skolan och umgicks med alla mina andra underbara, och sen drog jag till gymmet. På vägen hem stannade jag också på affären och köpte lite godis till min familj. Det förtjänar dom verkligen. Underbara är dom. 
NU ska vi snart äta hjärtformade vofflor. Sen ska jag sova. Imorgon väntar pulka med klassen! PUSS


söndag 10 februari 2013

Jag glömde dig för en minut


Hej allihopa! 
Söndag nu då. Jag kom hem för dryga två timmar sen, och sen dess har jag ätit lunch och städat rummet lite. Nu är jag klar, och sitter i sängen med datorn i knät. Vad väntar nu? Jadu, vila. 

Igår drog jag med Alice och Sofia till Österby och gick på fest. Dessvärre sög det.. Inget roligt att berätta om det, haha. 
Ha en fin söndag! Puss 



Fina vänner har jag i alla fall. <3

Jag saknar dig

Jag saknar dig. Så det gör ont..
Det beror inte på att jag har druckit. Eller på något speciellt annat heller. Men under tiden jag var på kvällens fest, så slog det mig varför jag inte hade roligt.
För du var inte där.
Du är inte här. Du kommer inte tillbaka. Antar att jag måste acceptera det..
Jag vet att det är ologiskt egentligen. Vi kände inte varandra särskilt länge.
Men du betydde så mycket mer för mig än någon någonsin fattade. Än du någonsin fattade. Du var den första som verkligen var på riktig. Och nu är det som att du aldrig fanns. Som att du aldrig betydde något.
Du lovade mig så mycket. Du lovade mig imorgon. Du lovade mig att inte vara som dom. När jag tittar tillbaka nu, undrar jag var det tog vägen.
Vart du tog vägen?
Jag älskar dig. Det är ologiskt. Men det gör jag faktiskt. Och det gör så ont, var eviga jävla dag, för att du inte är här längre. Jag saknar dig vid min sida. Jag saknar din hand i min. Ditt leende, ditt skratt ,  dina ögon, din mun. Allt.
Dig.

onsdag 6 februari 2013

Me and you will never make it through


Hej allihopa!
Har varit dålig på att blogga dem senaste dagarna, sorry! 
Snabbuppdateringen lyder såhär: 
Måndag: Skolan och sen gymmet.
Tisdag: Inte mycket, skola sen hem. Lagade pannkakor till middag. 
Idag: Hemma. Sjuk. 
Har sovit halva dagen, resten har jag tittat på Two And A Half Men. Så det blir ingen träning idag :-(


Söndag påväg till stan. 

Rasmus på estetisk kommunikation lektionen. 

Ritade lite.

Maggie övar på att göra sår till filmen vi gör. 

Såret blev uschigt äkta..

Isak är zoombie. 

Noshin och jag påväg till gymmet.

söndag 3 februari 2013

Det är säkert skit för dig. Men tänk på hur det är för mig

Söndag. Nu ska jag snart dra iväg till stan och träffa pappa med familj! Han ringde för en stund sen och frågade om jag ville följa med på kinaresturang, och JA det vill jag gärna! Chans att äta gott och träffa min andra familj? Så gärna så! 
Hoppas ni får en fin söndag! PUSS



fredag 1 februari 2013

Allt och inget en helt vanlig fredag


Tjohej allihopa! 
Idag har jag varit på gymmet med Noshin, blev inte så långt då tiden inte räckte till, men vi sprang i alla fall 25 minuter sen körde vi lite övningar. Efter det skyndade vi oss till bussen eftersom jag skulle på utvecklingssamtal i skolan. Gick BRA faktiskt, haha. 

Efter det drog vi hem, men åkte lika snabbt iväg igen. Åkte till fyrishov och simmade 1000 meter. Hurtigt? 
Nu har vi ätit en god middag och haft lite myskväll med popcorn och spel. MYS. 
Kryper ner i sängen och kikar på lite serier. Godnatt alla där ute! Hoppas ni har haft en grym fredag.


Translate